Kanda Dinda

Thursday, December 29, 2011

Keluar bersama si comels sayang :D

Bismillah.


Onyonyonyo. 3 idiots versi perempuan. Tapi tak nak laaaa jadi 'idiots' nak jadi 3 brilliant girls.

PANGGG!! mentang tadi duk syok tengok cerita tueh, tetiba ada hati nak jadi macam dorang.

-..-'

Tak nak taip pepanjang just nak kasi korang muntah-darah-dengan-sedikit-cecair-nanah je layan pictures kat bawah.  Disgusting? yeah I know it. Ngahaha -..-'

Hye nama saya Bendah Bendul. I labi youuu. Youuu labi air tak?

*kroh kroh kroh -..-'*


Me with bem <3

Adakah ini cara memakai niqab pesen baru? Kalau iya sila laporkan diri sendiri kepada pihak berkuasa dalam kadar duoplohsaat dari tadi #Salah ajaran betul (T_T) Ah bem tak nak kasi aku letak dia gambar dekat belog. Tahap kemaluan keseganan beliau melebihi kuasa kuda jantan nak mengawan. zzzz.

Naseb baek ada kad tueh kalau tidak aku dah janji nak crop gamba Siti sifir ganti muka dia.

Miahahahahahaha *gelakan puaka*

Si Zieyha nieh pun dah terikut-ikut tak nak amek gambo tak nak tunjuk muka. Bimbang sangat aku masukkan picture dia dekat belog. Eceh macam la aku nieh feymes nak mamp sampai orang nak belek entry aku nieh.

*mengutuk belog sendiri adalah amalan mulia*



Zieyha yang pemalu bersama budak tak-soda-diri-bajet-kacak.

Ada lagi nak tambah? Tambah dalam hati sudah.
*hengus berjurai -..-'*


**************************************************


Memandangkan hujan lebat, maka tak bolehlah kitorang nak pergi jalan jalan cari pasal -.-'
Duduk diam diam dekat kedai ah bem pastueh gilos meghoyan tangkap gambar then bila hujan dah reda sikit hari pun dah petang. Cepat cepat pergi teman Zieyha tunggu taxi tup tap tup tap encek abah aku dah sampai nak jemput aku supaya pulanglah di Hari Raya.

Walaupun kitaorang just lepak kat satu tempat and tak pergi mana-mana pun but bagi aku we still have soooo much fun. Esok Zieyha dah nak balek KL belajo, ah bem pun nak balek Dungun dah. Tinggal aku sorang terkangkang-kangkang dekat ghumah.

Ya ALLAH permudahkan lah urusanku untuk melanjutkan pelajran. AMINNN :'D

Bedah Bendul dah nak balek ghumah. Dalam keta pun sempat bergediks?
Tampar nak? (T^T)


p/s : 25.12 haritueh bornday my best buddy. Sox Odema. Selamat Ulang Tahun sayang, semoga bahagia dunia akhirat hendaknya. InsyaALLAH. Sepatutnya dia join kitorang tadi tapi apakan dia ada hal yang tak dapat dielakkan. 









Tuesday, December 27, 2011

Random :'D

Bismillah.



Hearts are often broken by the words left unspoken. 

Setuju ke idok dengan quote kat atas tueh?

Aku setuju. siapa tak setuju aku nak lugu lugu kepala dia.

*libas selendang ke belakang*

ngahahaha

-..-'


p/s: so can I say it now? ILOVEYOU. *eceh godik ah ekauuu go die please* (T.T)

*tarik tarik selendang tutup muka*

Friday, December 16, 2011

Mari menjawab soalan tagged secara serius -..-'


THE RULE
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post.
  4. Create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  5. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  6. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  7. No tag back.
  8. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAG IF YOU'LL ARE READING THIS YOU LEGITIMATELY (a.k.a TRUST, REALLY, WILL BE HONESTLY) HAVE TAG 11 PEOPLE.
BISMILLAH.

BAHEK LAHHH. Selepas ditimbang tara dan bermuhasabah selama 

duoploh saat membaca pembaris (baca:rule) di atas aku 

dengan yaken boleh menjawabnya sambel makan jagung bakor

 beserta marjerin seri pelangi. peace yawww.

-..-'

11 THINGS ABOUT ME

1) Aku adalah hantuuu. Iya aku adalah hantu novel. 

Kau bagi aku novel sebijik novel yang best best then kau ajak aku main congkak.

 Harommm memang aku tak kan layan kau dah. 

Main la kau congkak sorang sorang *jadah*.


*ehsan pak cik google*

 Aku juga dikenali sebagai kaki novel.

 Tapi itu tak mengiktiraf kedudukan kaki aku yang pandai membaca.


2) Aku spesies manusia yang gemar makan nasi berulam.

 Yeargh aku suka makan nasi dengan makanan tambahan yang lain. 

For instance, kadang kadang aku makan nasi ulam cekedis, goreng pisang, kuih

 muih, martabak, biskut, kerepok tak keysa apa pun tolak kayu jati dengan

 batu bata je. Sayur? tolak tepi awal awal (T_T)



*ehsan pak cik google*


Even, masa aku demam dulu. Aku hanya lalu kalau makan nasi dengan BIG 

APPLE sahaja. Nasi puteh makan dengan donut? gilos? Selera kita berbeza bai.

 Aku unik hokeh.*korek korek lobang hedung* 


3) Walaupun usia aku sudah tidak layak dipanggil bayi mahupun kanak-kanak, 

tapi tueh tak menghalang niat aku untuk bermain dekat taman. Kau jangan 

nak pandang serong dekat aku.Berat aku macam gajah bunting sekalipun tak 

pernah aku putuskan mana mana tali buaian.*muka serius tahap babun*



4) Aku gilos camera. *gedik* (T_T) Suka camewhore sorang sorang. Telefon 

aku yang dulu rosak sebab ada 8475920657 gambo lebih kurang dalam posisi 

yang sama aku saja dalam hengpong tueh. Sekarang hengpong tueh dah tamat 

riwayat duk diam diam dalam almari. Sadis tak sadis habaq hang?

(T_T)

*sedut hengus dalam-dalam*



5) Ah susah betul kalau nak reveal pasal diri sendiri nieh.Memang memalukan

 melebihi kuasa kuda belang.Ekceli ekceli . .aku suka maen tembak tembak. Eh 

masuk aku shoot. Atau photosyok sendiri.Selalu yang jadi mangsa mak aku 

lahhh.Terima kaseh mak sebab sudi layan anak mu meghoyan.

*lari dalam bilik sorok muka bawah bantal*

MALU >.<"


6) Aku jenis perempuan yang tak geti pakai tudung bawal. Memang tak
 
senonoh la kalau aku pakai tudung bawal dah macam mak  Jenab jual tapai

 dah weyhhh. WAKAKAKA. Gambar kat atas tueh aku tengah serabut pakai 

tudung bawal terus aku lipat tudung sedemikian ghupa. Cepat-cepat kawan 

aku nak tangkap gambo.HAHAHA. 



7) Aku adalah pencinta selipar jepang yang sejati. Aku tak pakai sandal. But 

of course sometimes aku sauk juga heels and wedges. Mak aku selalu 

membebel kalau aku selipar jepang kalau nak pergi mana-mana. Dia kata 

selekeh. Tapi aku sukaaaa -.-' Macam mano eh janggg?


*ehsan pak cik google*

8) Lelaki yang pakai kain pelikat nieh sexy di mata aku. AHAKS! :P

Aku suka tengok lelaki pakai kain pelikat. Sejuk beku mata memandang. 

Nampak juruh (baca: baik) Tambah-tambah kalau yang pakai kaen pelikat and

 pakai kopiah pergi masjid. Ous. Gilos. Nak juga time tueh aku melamar dia 

depan orang ramai sambil berdarah hedung mengharap.

#PANGG !! (T_T)


*ehsan pak cik google*

9) Apart from that, aku suka gilos menyanyi. Walaupun suara sumbang macam

 mambang boleh kasi orang pengsan berhari-hari kalau dengar aku melalak but

 who cares kan? :D Hokeh. Mulai hari nieh kau orang boleh panggil aku dengan

 gelaran SITI NURHALILINTAR PUTING BELIUNG MALAPETAKA.

hebakk kan? X_X






10) Selain daripada tueh, aku suka tengok perempuan comels. Kagum dengan

 ciptaan ALLAH S.W.T. SubhanALLAH.Kalau terjumpa dengan perempuan 

comels mesti mata aku tak berkelip kelip.Ah, jangan korang ingat aku lesbian

 pulak. Tampar nak?Aku straight hokeh. Ngeh ngeh ngeh -..-'


11) Aku suka kentut. Eh eh bolehkah begini? HAHA. Bukan aku tulis tueh. 

Bukannn. Aku kena hack weyyy. HAHAHA XD


Mari menjawab soalan cepu emas bukan perak apalagi berlian dari


1) Impian korang yang mungkin tak akan tercapai.? :)

Impian yang mungkin tak akan tercapai? Hidup selamanya? Muda selamanya?

 Bahagia selamanya? Hape yang aku mengarut nieh haaa.dushummm

*keris petirrr !!*


2) Suke makan ape.? :)

Sejenis manusia karnivor lantas memilih burger makanan kegemaran.

That's why la aku demok debok. bhahaha -.-'

3) Hobi paling pelik yang korang rase orang lain tak boleh terime bende tu

 sebagai hobi.? :)

Hobi? Saya suka kentut. Suka lawan lawan kentut. Rasa nikmat dapat kentut.

Korang boleh terima tak hobi saya? *bukan aku taip nieh bukan aku*

BHAHAHA

4) Korang pernah putus cinte.? cercite cercite..haha :)

Maaf ini hal peribadi saya. Saya tak nak campurkan hal kerja dengan hal

peribadi saya. Beri saya sedikit masa untuk jelaskan. Buat masa nieh saya no

 comment.


PANGGG!! -..-'

Engko hengat engko artis?


5) Kalau diberi peluang membunuh tanpe hukuman diberi, korang nak 

bunuh sape.? :)

Membunuh? Kalau boleh saya nak bunuh awak yang tanya soalan 

nieh.*kidding* Hey hey awak tahu tak membunuh itu berdosa lagi kejam lagi 

tak bermoral lagi lagi kujatuh cinta? HAHA. Saya tanak membunuh sesiapa.

 ALLAH tueh kan Maha Adil. :'D

6) Antare ayah dangan ibu, korang rapat dengan sape.?

Ehem. Memandangkan saya bukan lah anak buluh betong jauh sekali anak flora 

dan fauna maka saya tapi rasa was-was menegakkan hujah di sini bahawa 

saya adalah anak mak saya. *bolehkah menjawab begini?* 


7) Korang ade minat dekat sape-sape tak.? sape.? :)

Ekceli saya tiada minat siapa-siapa tapi saya heran kenapa begitu ramai orang 

meminati saya. *terajang bontot laju-laju* Padahal, rahsia hati biarlah saya 

saja yang tahu. WAKA WAKA EH EH (T_T)

8) Kerete yang korang berangan nak bawak 1 hari nanti.? :)

Satu hari nanti saya teringin membawa kereta lembu untuk pergi ke kelas 

danjuga untuk membeli belah di Giant. *sekeh kepala bertubi-tubi*Hokeh, satu 

hari nanti saya teringin membawa kereta yang besar tak keysah kereta apa 

janji saya boleh gunakan nya untuk keselesaan kami sekeluarga. 

InsyaALLAH.


9) Korang rase orang suke kawan dengan korang ke.? kenape.? :)

Saya rasa jawapan nya  manis dan masam masam juga sedikit pahet.

PANGGG !! Ouh tadi kan awak kata rasa? (T_T) Saya tidak tahu jawapan untuk 

soalan ini tapi apa kata awak tanya sendiri Nora Danish kerana dia itu kawan 

baek saya. *pengsan*


10) Kalau korang diberi mase 1 minit untuk hidop..korang nak buat ape.? :)

YA ALLAH. Soalan ini sungguh menakutkan. Bolehkan tidak dijawab? (T_T)

Saya akan bersyukur dan mengucapkan alhamdulillah walau dapat hidup untuk 

satu minit lagi kerana kematian itu sangat menakutkan.Semoga saya mati 

dalam iman satu hari nanti. AMIN (':


11) Last soalan, korang rase umur 17 tahun sesuai untuk kerje ke tak.? :)

Ini semua bergantung kepada individu terbabit. Umur tak menjadi masalah 

janji keinginan itu ada. Tapi pastikan kerja tueh sesuai dengan kemampuan 

kita dan tak mengganggu hal-hal lain oke. Ehem.


REKA CIPTA SOALAN UNTUK DIJAWAB :

1) Rambut pendek comel rambut panjang ayu. Setuju ke tak? Give your reason(s) *skema gilos* :p

2) Kalau korang dapat duit 1 juta benda pertama korang nak buat hape? Ke tak sempat nak buat apa sebab pengsan terkujat. :P

3) Siapakah insan yang paling penting dalam hidup korang? Justified yourself :p

4) Apakah perbezaan buaya darat dengan buaya tembaga? :P

5) Adakah korang memelihara binatang kat rumah. Binatang apa? Kucing hamster, ke kancil? HAHA :P

6) Kalau korang diberi peluang untuk bercuti. Ke mana korang nak pergi? Dengan siapa? :P

7) Adakah korang rasa korang comel? *ecece* :P

8) Suka pakai shawl atau tudung bawal? Kenapa? :P

9) Cerita yang korang penah tengok dan tak akan lupa sampai bila bila. Sebab?  :P

10) Impian korang apabila dilamar oleh bakal suami macam mana? Atas kapal? Depan ibu bapa? Melutut mungkin? *keh keh keh* :P

11) Lelaki yang handsome di mata korang adalah . . . ? :P


TAG :












Friday, December 9, 2011

Merah is Red :D

Bismillah.

Amaran keras sekeras batu belah batu bertakup

*entry banyak gambar sila lah bermuntah sambil membaca*

(T_T)

Semalam, 8/11/2011 aku dengan kakak beserta anak-anak sedara kesayangan
telah bersyok keluar dengan kadar peluh membuak-buak lantaran terlalu letih tapi seronok.

Kami menuju ke Kota Bharu dan memanjakan perut yang kempis sehingga menjadi monchet di Kedai Nasi Ulam. Ekceli aku tak hengat pun apa nama kedai makan tueh tapi yang pasti geng JALAN JALAN CARI MAKAN pernah singgah di sana.

Mak aihhh. Ada 100 meja tapi orang tak henti-henti datang, kalau nak makan kena tunggu meja dulu.
Atas desakan cacing kerawit yang mengganas di perut rasa nak je buat drama dekat kedai tueh.
Nak je aku pura-pura pengsan, kasi gempak orang ramai. 

Huh. Keji kan? -..-"

Kitorang pergi Taman Tengku Anis.

Fest time aku pergi sana. Jakun tak jakun tueh.

Muahahaha *gelak kat diri sendiri.*

(T____T)

Anak-anak sedara aku kemaen happy maen dekat taman tueh. Aku pulak duk suruh kakak aku tembak tembak (baca : shoot) gambar aku yang tak soda diri nieh.

Naseb baik, kakak aku sportinggg :D



Alien mata satuuu. Alien mata satuuu.


Duduk di atas jongkang-jongkit.
Tak patah pun weyyy.
Apa ingat badan macam gajah bunting tak boleh duduk kat situ ke haa?
*gaduh dengan diri sendiri*



Aku memang pencinta taman permainan.
Terasa diri muda 10tahun daripada usia asal.
hak hak haktuihhh.


Tak habe-habes dengan posing peace.
*muak tahu tak muak*

BAHEKLAHH.

-___-

My sista suka bebenor dengan gambar nieh, dia kata unik 
sebab nampak macam aku keluar dari bunga.
Oke fine lah FINE. Makna nya aku bukan anak mak mahupun anak buluh betung
aku sejenis anak flora dan fauna.
*tampo laju-laju*

Aku rasa aku dah boleh mohon jawatan jadi mak guard taman lahhh.

*kuis kuis tanah dengan kaki*



Duduk rehat kejap (:


*gediksungguhperempuanniehamekgambarsendiri*

Tsskkkk! (T_T)


Aku jumpa skuter comel nieh masa kat tempat parking, nak balek dah.
Cepat cepat snap gambar. Comel gilos skuter nieh.
Rasa nak bawak lari. HAHA

*mintak halal ye tuan motor gambar skuter awak dah selamat saya upload di muka buku*

*ehem ehemmm. batuk sopan*


psssttt: merah is red tak ada kaitan dengan cerita Red Kebaya sama ada secara terus mahupun sipi-sipi.
Pergi taman boleh buat kita hilang stress oke! Tak semestinya kena pergi Londonggg baru boleh happy.

Have a blast people! ^^




Wednesday, December 7, 2011

Taman yang dicemari lelaki gila sex. Kuangjooo!

Bismillah.


Dah berapa hari aku tak hupdate. Banyak benda bermain juga berenang dalam kepala hotak tapi jari aku memberi reaksi pasif di atas lantai disco keyboard. Jadah?

Entah aku pun tak paham apa yang aku cuba rungkaikan.

*korek korek lubang hedung*

-..-"

Aku adalah seorang homo sapiens (betul ke eja camtueh? gasak!)
 yang sangat suka maen dekat taman permainan. Iya.

Diam diam sudah. Jangan nak mengata aku sangat. 
Hey hey kau tahu tak bermain buaian itu sangat menyeronokkan?

Jangan fitnah aku. Setakat nieh aku tak pernah putuskan tali buaian  dekat taman 
eventhough berat aku dah macam gajah bunting.

Diulangi TAK PERNAH.

Yeahh. Tiba-tiba aku rasa hebakk kemaen boleh guna unsur repitasi.

Terima kasih cikgu (T_T)

Bila maen buaian tiba-tiba rasa jadi perempuan paling ayu lemak berkrim disukai semut.


"buailah buailah aku nak kawan dengan anak raja"

Kawen dengan anak raja? No problemo.

Raja Kaporr of course! -..-

Hari tueh aku dengan kawan aku (perempuan) lepak dekat taman. Kami maen buaian dengan hati girang melayang layang di udara nasib baik tak jatuh terkangkang. Oke aku memiliki bakat semulajadi dalam berpantun tanpa sengaja. *muntah*

Aku pelik ada seorang lelaki yang tak berapa jauh dari kami asyik duk maen menjeling jeling ku bertentang, mata kita sama memandang, kau pandang kau pandang hoiii kau nak kena tendang dengan aku ke hah?

Memula tueh aku biar je maybe aku kot yang yang peghasang (baca: perasan) . Tapi bila aku cakap kat kawan aku, dia pun cakap benda yang sama apa yang aku rasa.

Aku suruh dia tengok lelaki tueh. And guess what?

Lelaki tueh duk BUKA ZIP SELUAR dia dari tadi, lepas tueh duk ralik 
BUAT BENDA TAK SENONOH depan kami.


Wade? Wade? Wadeeeee hell lah kau jantan kuangjooo!

Aku rasa nak rebah kat situ juga cium tanah. Takut gilos weyh. 
Kau tak macam mana perasaan  seorang perempuan yang bakal di rape? Tahu tak?

Tahu takk? Tahu takkk?
#PANG!!

Aku dengan kawan aku berjalan mengalahkan manusia berjogging. Semput dada aku.

Seumur hidup aku tak pernah melalui pengalaman sekelam itu!

Kami tak jadi nak lepak lama-lama kat taman. Tak jadi nak tembak-tembak (baca:shoot) gambar.
Tak sempat aku nak jadi puteri nak kawen dengan anak raja.

Demmm.

Cepat-cepat called encek abah jemput aku supaya dapat segera pulang.

Walau setua mana pun kau. Kau berhak nak bermain buih sabun botol otromen.
Jiwa muda bro. (T_T)


Pssstt : Hati-hati wahai si gadis comels. Orang gilos di mano mano haa. Kawan aku haritueh siap bertudung labuh lagi. Tapi ado orang gilos tueh keysah? Orang gilos sex tueh mana reti nak respek orang. hak hak HAKTUIHH.




Tuesday, November 29, 2011

CONTEST GAMBAR TEMAN TERBAIK

Bismillah.

Hati ini rasa di magnet-magnet untuk join satu lagi contest yang aku rasa menarik
sampai rasa nak tarik-tarik rambut anak patung spang ge bak (spongebob) walaupun hakikatnya
spang ge bak hanyalah sebuah (?) span.

Dan secara realitinya aku tak ada pun patung spang ge bak.

Urgh, kesal melata di jiwa -..-"

Tak usah mencarut-carut sampai 89678968764 patah perkataan.

Mari memulakan pen-tenjerumusan dalam contest gambar teman terbaik dalam kadar segera.

Expired dah tak lama lagi contest nieh. 31 Disember 2011.

Jadi.

Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tidak berguna.

*bunyi cengkerik*


*************

(T_T)

Nieh la banner contest tueh.
Isn't sweet? Memanco manco sinaran gigi nya :p


TERMA DAN SYARAT

Macam biasa korang kena lah follow blog ni untuk dapat update tentang contest ni nanti , then LIKE juga PAGE SENAH GLAMOUR yang kat sidebar belah kiri tu . 

Gambar yang korang gunakan untuk contest nanti mestilah WAJIB gambar korang dengan KAWAN YANG SAMA JANTINA SAHAJA , gambar lelaki dab perempuan tidak diterima . itu WAJIB .

Nyatakan 2 perangai dia yang korang suka dan 2 perangai dia yang korang rasa macam MENJENGKELKAN . WAJIB !

Masukkan sekali banner contest dan link kan ke LINK CONTEST ini . 

Lepas settle sila tinggalkan LINK ENTRY korang dekat ruangan komen kalau tak nanti macam mana aku nak tengok GAMBAR-GAMBAR korang kan . 

Tag contest ni pada kawan-kawan korang .tak kisah berapa ramai pun . minimum SEORANG lah kan .Make sure orang yang kena tag tu tahu pasal contest ni . jangan tag tapi tak bagitahu .

Tarikh TUTUP : 31 December 2011


Gambar yang ingin dilekatkan adalah seperti di bawah 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
awcakkk!


Kiri : Entan Nur Afyqah with me ( Dewi )


2 PERANGAI DIA YANG AKU SUKA

First and foremost aku suka sangat kawan dengan tantan sebab dia tersangat lah sweet muettt wewitt. Dia caring sesangat. 

Haritueh masa bestday aku, aku naek Shah Alam then we planned hang out together and you know what dia tempah cupcakes and paksa kakak yang buat cupcakes tueh suruh siapkan cepat-cepat tempahan sebab aku pun naik  Shah Alam secara mendadak.

Bila kitorang jumpa dia mintak aku suruh aku pegang satu kotak .

 Then dia kata ambil lah. Aku terkejut, sebab sebenarnya alasan dia je suruh aku tolong pegang padahal memang benda tueh untuk aku. Susah payah dia buat semua tueh semata-mata nak happykan aku kan?

Dengan terpaksa tunggu taxi sejam lebih sebab nak jumpa aku nya.

Sweet gilaaa.

Terharu weyh (T__T)

She's always there for me through thin and thin. :'D


Laki bakal jadi pun belum tentu sanggup buat tueh semua. 
*kesat-kesat hingus*



Apart from that, 

Tantan nieh jenis ramah. Tak SOMBONG pun. Dulu masa first jumpa dia aku ingat dia jenis pegang prinsip lu-selekeh-wa-tak nak-kawan-sama-lu sebab dia kan jenis HOTTT gitueh. Tehee~ So what kalau orang kaler rambut, lepas tueh free hair and then pakai baju ketat (sikit) dia jahat? No, baby. You're wrong. Tak semua macam tueh tahu. Contoh utama tantan lahhh. Dia jenis merendah diri. Kalau ada perselisihan faham dia akan cuba selesaikan dengan cara baik and minta maaf dengan orang tueh walau bukan salah dia sekalipun. :'D

2 PERANGAI DIA YANG AGAK MENJENGKELKAN

Aku memang eksaited bab bab nieh. Bukan apa, sebab kadang-kadang
 yang menjengkelkan tueh lar yang akan selalu dikenang.

HAHA


Tantan nieh gagap sebenar nya tahu. Muahahaha. Tapi bukan gagap tegar.Cuma akan ada satu saat tueh dia akan ulang ayat dua tiga kali. 

"Hari nieh kan, aku kan, hari nieh kan, aku . . . .
 (contoh)

Memang aku gelak besau kalau dengar dia bercakap sebab tueh aku panggil dia lady gagap.
Tapi dia tak nak mengaku. WAKAKAKA.

Ehem. Sesuai lar sebab dia pun panggil aku pekak! Aku memang KADANG-KADANG tak dengar dia cakap apa.

Bila dia cakap dengan gaya gagap dia tueh, aku pulak duk haa? haaa? apa? tak dengar??

Sumpah blurr 

(T_T)  

Padan dah si gagap kawan dengan si pekak kan?


Lagi satu aku pantang bebenor dengar dia bersin.

Macam bunyi kucing nak terkincit je.

Achu. achuu.

Lemah gemalai nak mamp.

Aku penah sound dia hoiii kau nak bersin tak payah nak tahan sangat lah.
Saket hati aku mendengor nyaaa.

HAHA.

Hakikatnya, memang macam tueh cara dia bersin.

-..-"

Tapi kalau aku bersin kucing nak berak pun boleh tak jadi. Terus lari.

Kuat nya TUHAN je tahu.

Masa SPM dulu aku duk kat barisan belakang.

Sekali aku bersin, bergegor satu dewan. Semua orang toleh belakang.

Aku buat muka tak bersalah.

Pengawas peperiksaan siap gelak-gelakan aku.

Riuh satu dewan.

Demmm (T_T)





I LOVE YOU LADY GAGA ;p


I would love to tag :








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...