Kanda Dinda

Sunday, November 27, 2011

Photosyok sendiri. Memang tak ada kerja kan? -.-"

Bismillah.

Ehem ehem. Hari nieh matahari sudah berani muncul menepis awan. 

Awan mendung disenggol sengolan cubitan cubitan kau petir gitarrrr senandung kan cinta . . .
 dek mentari. Akhirnya matahari kembali merampas kedudukan beliau di langit ALLAH.

Memandangkan hari nieh memang aku seharian duk kat rumah tanpa membuat sebarang aktivit yang mencabar rohani dan jasmani. Tetiba datang idea meghoyan nak amek amek gambar dengan kakak aku. Dalam bahasa mudah kitorang nak photoshoot.

Atau lebih tepat lagi photosyok sendiri. >.<

Tukang amek gambar : Puan Emak comel kami.
Medium : Camera cabuk nokia 2mega pixel and camera apa tahhh.

DSLR?

Dalam mimpi la kau nak berangan. Tak mampu oden dooo. (T_T)



Hah hah. Tak payah nak mengata. Diam diam sudahhh. Apa kau ingat kalau pakai tudung tak boleh pakai subang ke? Lu silap ah brooo. *suddenly* -..-"

AMARAN : Sila telan ubat tahan muntah sebotol dua sebelum terus scroll ke bawah. Banyak sangat gambar peghasanggg nieh (T_T)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ah budget comel la kau angkat kaen macam tueh? =_="


Contoh orang yang patah pinggang sebelum usia. Minumlah Anleno.
*siyes muka minta lempang*
godik ah ekau
()&()^(%#$$^@&%$(*%()


Dugaan apa kah ini TUHAN?
awat muka aku nampak kerek sangat nieh (T_T)



Apa ke peseng nieh weyh?
Macam (^&*()^*(%&^$
Tadapek den nolong.


Last but not least gambar dengan with my lovely sister.
Dia dah anak tiga kot tapi badan dia maintain slim. 
Jeles mak nokkk. (@_@)


Ohoiii. Ada yang muntah darah ke tengok gambar aku? Harap harap tak ada yang nightmare (':


pssstt : meghoyan itu indah sebab kekadang boleh buat kita rasa happy. Contoh menghoyan terdekat adalah photosyok sendiri di atas. (T_T)


Oke bui bui. Have a blast people. Go meroyan go. *ta pepasal*




2 comments:

  1. Zuraini : ciri ciri orang meghoyan camtueh ah! kekeke :P

    ReplyDelete

awak penat-penat baca tak nak bagi sepatah dua kata ke? ^__^ *terima kasih*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...