Kanda Dinda

Tuesday, August 16, 2011

Alhamdulillah saya menang tempat pertama Contest Shawl dan Aku. *mari buat lompat kijang =D

Assalamualaikum ^^

Benar kata orang tuah ayam nampak di kaki tuah gajah bunting nampak di gading dan tuah aku nampak di kepala batu. (?)

Tak perlu lah aku terangkan kenapa aku sangat happy nak mamp kan? Tajuk panjang berjela mengalahkan Keretapi Tanah Melayu (KTM) sudah menceritakan segala-galanya. *sobbb*

Kau tahu.

Kalau boleh aku nak tayangkan satu doniya fana ini senyuman aku yang dah rabak sampai telinga. Tak pernah terlintas di fikiran aku untuk memenangi awards ini. Award? EHEM *orang gila perasan (T_T)

Masa mula-mula aku tengok senarai pemenang tadi degupan jantung aku berdegup kencang sederas tiupan angin Sumatera Barat. Mujur iman aku masih ada kalau tidak nak sahaja aku terjun ke dalam perigi buta dekat rumah jiran kampung sebelah kerana neuron neuron saraf di aktif bergerak aktif membuat break dance. Iya aku teramat gembira.(':

Alhamdulillah ^^V

Reaksi pertama? Oke reaksi pertama aku masa mula mula aku dapat tahu aku pitam dan bangun . . pitam dan bangun . . pitam dan berair mulut dan . . pangggg lempang diri sendiri. 

Tak usah banyak cekadak lar kau perempuan. *baiklah (T_T)

Tak kira lar macam mana sekalipun reaksi pertama aku. Yang pasti memang sijibik umpama kera mendapat bunga raflesia. Atau seperti adik tumbuh gigi. Atau seperti nenek kebayan dapat couple dengan Iqram Dinzly? 

Ah abaikan. Aku memang looser gila bila mana perlu memberi perumpamaan. Dem. (--")



Gambar(s) yang berjaya menarik perhatian para juri. 

Aku naku ucapkan trillion thanks kepada pihak penganjur tak laen tak bukan Yuhuu comels dan juri-juri the baek hati sekalian sebab pilih budak busuk gigi kuning macam aku nieyh sebagai pemenang *mari peluk-peluk comolot sikit* eh maksud aku mari kita berlaga-laga pipi. ( ter tak senonoh sekejap sebab happy sangat) (T_T)

Tahniah juga buat semua rakan-rakan seperjuangan  para pemenang. Anda memang layak! Aku rasa semua nya layak sebab semuanya the very gojes. Tak apa semuanya cantik aku tengok (:

Tak lupa juga buat Asma, Bulatt and Hawa sebab sokong aku untuk join contest tueh. Korang memang terbaik. Eh Hawa pun dapat tempat kelima. Wott. Wott. Tahniah comey =D

Kau tak rasa ke entry aku nieyh over nak mamp? Macam lar dapat Anugerah Passport Kegemilangan kan?

Oke. Baik aku hentikan sekarang sebelum ada yang tumbuk laptop masing-masing sebab baca entry aku.


Nak jugak letak gambar gedik meroyan nieyh kan? Puihh. Hee. Peace ^^V


p/s : still tak dapat nak mesej dekat Yuhuu comels untuk bagi details sebab aku tak ada kredit. kakaka! -___-"

22 comments:

  1. nisa si gadis.

    chomot chomot heee :P

    tqvm sayang ^^V

    ReplyDelete
  2. comel larh . ehee .

    most welcome dear ^_^

    ReplyDelete
  3. nisa si gades


    weeee =D *sudah kemalu-maluan di sini* pangggg (T_T)

    keke! =P

    ReplyDelete
  4. congrats sayee!!!hehee!!caya laaa!!!

    ReplyDelete
  5. terbaekkk !! tu pun x mow cya g ckp hawa.. akhirnya ni lah hasilnya..hahahha
    hawa pun dh lupa sbnrnya psl contest ni..hahaha...
    bca msj kt chatbox td.. bwu check blk..hahah

    ReplyDelete
  6. wahh...tahniah...gembira nya anda umpama "bulan d pagari bintang" ehh mcm x de kne mengena je...:P

    ReplyDelete
  7. wahhh. tahniah ye dik ! nanti boley ajar akaq pkai shawl yee? :P

    ReplyDelete
  8. wowww ! tahniah dewi dinda dayang senandung dari puteri ida farhani gunung sejingjang. HAHA !

    ReplyDelete
  9. Bulat : tqvm cik sunshine. sayang anda 8 guni beras jasmani. eh eh berasmati? ah gasok =P


    lurveChoc : haha. congrate too comey. howyek3! muahaha =P

    pandang kedepan : haha. terima kaseh daun keladi kalau boleh nak makan petai. terimalah pantun dua kerat dari hamba yg entah hapahapa entah (T_T)

    Cik TIha : tqvm sista! moh lar kita berjemaah memakai shawl. keke =P

    Ida Farhani : beta terima ucapan tahniah adinda dengan dada yang lapang lagi luas. kaka! tqvm adinda! awww =P

    ReplyDelete
  10. HAHA ! baiklah kekanda ku. adinda terima,terimakasih kekanda dengan berdepa-depa tangan yang kecik ni. sejak bila pulak kekanda,adinda ni. -______-" haha :P

    ReplyDelete
  11. whoaa, nestlahh menang tempat pertama. ehh thanks tau bg tau yg I menang jugak. :)

    Congrate si comell !

    ReplyDelete
  12. Ida Farhani : kekanda adinda nieyh bunyi klasik gitueh. baru sesuai dengan ida farhani gunung sejinjang kan. erkk? (T_T)


    Tak kenal maka tak chenta :


    congrate to you too baby! my pleasure! wewitt and good lark for your trial oke! aja aja fighting =PP

    ReplyDelete
  13. chomel !! muka sayang ni flawless lah sayang ^^

    ReplyDelete
  14. Maya lisa

    aah dalam camera memang MACAM flawless tapi kat luar. . hak tuihhh. penuh parut jerawat atas dahi. keke. maya pun comey oke. wewitss congrate tahu sayang menang contest and shawl juga. weee ^^V

    ReplyDelete
  15. tahniah dik...
    patut la menang mmg cantik sgt2 adk pkai shawl...
    pasni lew la ajar akak...

    ReplyDelete
  16. Gadis Butterfly

    jangan kak. jangan puji lebih lebih nanti ada adeq tto atas bumbung kang. tak jejak bumi. hihi


    tqvm sista. akak pun comel tahu ^^V mari larh kita sama-sama belit oke sis. heee =D

    ReplyDelete
  17. pink velvet

    hasih jauh panggang dari apilar dear.
    wuwuwu. btw thanks a ton beauty =D

    ReplyDelete
  18. sekali tengok macam liyana jasmay lah :) cantik !

    ReplyDelete
  19. Triple S

    haishhh jauh panggang dari asap lar sayang. keke. btw thanks beauty ^^V

    ReplyDelete
  20. tahniah.. eyh..skli tgk mcm mke heliza tau..! hihi

    ReplyDelete

awak penat-penat baca tak nak bagi sepatah dua kata ke? ^__^ *terima kasih*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...