Kanda Dinda

Monday, January 23, 2012

Hangout ^^

Bismillah
( entry gambar beriban-riban)


22 Januari 2012.

Alhamdulillah telah berjaya keluar dengan gigihnya dengan Cik Zieyha tersayang.



*parut jerawat bersepai atas dahi*

Aku percaya itu seni abstrak.

(T_________T)


Tak sempat-sempat nak order makanan, aku awal-awal lagi menerobos kedai sebelah.

Beli air 100pelas. Dahaga kemaen. Tak mempasal air aku ada dua. -..-'


Ahaks. Muka Zieyha memanco-manco dengan NUR kebaikan.

*padahal amek gambo guna hengpong cap ayam belanda* sobs.


Gajah bunting tengah makan. Mana pedulik orang T.T


Weyh tadi dah makan burger kan? dah tueh kenapa tetiba 

nak makan nasi lauk daging masak merah pula nieh?

*pura pura terkejut sambil mulut buat bentuk 'O'*

(T.T)

******************************************

Bila perut laksana piranha mengidam sembilan bulan dah terisi dengan secukupnya,

aku dengan Zieyha dengan langkah bersatu kita teguh bercerai kita kawen lagi, pergi lepak dekat taman pula.



Aku suka gilos lepak dekat taman. Please take note. Umur aku baru 2 tahun setengah bulan

hokeyyy. Tampar nak tampar? *marah dekat diri sendiri*

**************************************************************

Oke nak balek dahhhh.



Tapi sempat lagi duk bergambo. Haruslah kan. Hak hak haktuihhh.

T^T

Imbasan : Memula pergi BSN beli nombor upu untuk sambung degree. Then pergi 

farmasi beli lens solution. Zieyha pulak beli hapekebenda entah. Kemudian dengan langkah selaju boleh

pergi teman Zieyha beli pashmina untuk dinner dia nanti. Tema bunga ross konon. Ecehhh ^^

Pastueh pergi makan, then pergi taman. Masa kat taman ajar Zieyha belit pashmina. Bila dah tersedar diri hari 

dah lewat, masing-masing balik ke pangkal jalan. :'D

THE END.


p/s : kawan itu harta yang mampu dimiliki oleh setiap orang. Hargai la ia selagi masih ada. 

Last but not least, I lap u Iqram Dizley. Ehhh? Oke bui! :P

15 comments:

  1. yerr. hargailah sahabat anda. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerana mereka begitu berharga. ecehhh. ^^

      Delete
  2. haha eh tetibe iqram dizley?
    hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilahhhh. iq tueh asbenggg i kot. *puihhhh* T__T

      Delete
  3. dah kenapa comey sangat ni? nak cubet2 pipi boleh?



    ^^p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan saya memang comeyyy. lalala~ XD

      Delete
  4. alala...cumil nyeee dewi..hangout..xajak..nk nyibok gak..hehe..^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika puji dewi lebih lebih nape? nak apa? *muka syak wasangka*

      keh keh keh :P

      nak join? jommmm jumpa dekat kelate mehhh. ^^

      Delete
  5. Assalam sis..

    First time dtg cinie...:)

    sweet yerr pic 22 tuan puteri nie... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam sayang ^^

      welcomeeee. selamat datang ^^

      Delete
  6. untungla ada usus cm gajah bunting. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak mampuuu? adaaa?

      *muka belagak mitak penampo*


      (T___T)

      Delete
  7. serius NAL ckp..kamu comel.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab edit je tueh NAL. saya debok debok macam badak kot.


      KAH KAH KAH

      (T________T)

      Delete

awak penat-penat baca tak nak bagi sepatah dua kata ke? ^__^ *terima kasih*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...