Kanda Dinda

Friday, July 29, 2011

Mari membelit pashmina: alhamdulillah setakat nieyh tak tercekik lagi.


Assalamualaikum ^^

Hello gurlprens and handsome boys out there!!


Are ready guys? Lets makes some noiseeee! Howyek. Louder. Louder! I cant hear youuu*



Tanggg. Hantuk kepala sendiri dekat tiang letrik. *apa kau ingat ini concerto de amore rosalinda ayam penyek ka? Tak soda diuntung betut -___-

Ehem

Ekceli nak share pasal pashmina. Syukur ke hadrat Illahi sebab aku masih hidup and tak menjadi arwah lagi setakat nieyh semasa percubaan membelit pashmina. 


Naseb baek tak tercekik -____- ouh Allah memang Maha Penyayang. Tak perlu di persoalkan. Alhamdulillah (':





dedomel ta baby belit selendang macam nieyh. Ittew boad sukew sukew jeww. Awak sukew tak niww hikhikhik *senyum comey kunun* 


herot berot mulut aku nak membaca caption kat atas tueh. Sila jerukkan mulut aku dengan sambal belacan kerana begitu berani mati bercakap dengan nada "lemah gemalai" sedemikian rupa. Memang betul nak minta tapak kaki punya gewdikxx nak mamp (--") 


Maafkan keterlanjuran bahasa aku kawan-kawan.


So apa pendapat korang? oke ta? First time belit pashmina sedemikian rupa. Usahkan kan peluh jantan menitik, ketiak pun dah bau masam lantaran terlalu lama membelit. Panas T__T



psssttt : memang aku sengaja letak picture besau gedabak nak suruh orang yang tengok gambar aku trauma sepanjang hayat. -___-"


Sekian ^^





27 comments:

  1. u'r sweet . u'r cute darl . seriously . :)
    good luck dalam cubaan membelit pashmina lagi selepas ini . hehehe

    ReplyDelete
  2. @luz claritta : TQVM darl :P

    kamo pun apa kurang nya! heee.

    nanti laen kali nak try belit lagi. mintak @luz claritta doakan dewi tak tercekik masa membelit ya. aummm ^^

    ReplyDelete
  3. woow... chumill ni cOmey la... adess... trgolek plak jtuh ktil... he~~~ kamu chumiill sngt2 trsngt la sngt and sngt2 cOmey... hahaha... dushhh... mna ikan buntal kna pam ??? x dk pun heee~~~~

    ReplyDelete
  4. dalam gambar memang lar chumil. kat luar? muka berparut jerawat kawah gunung berapi semua ada. ekekeke. buntal kena pam? HAHA. dia tengah berehat sedut oksigen suh muka bulat macam belon jap. lalala ^^

    ReplyDelete
  5. haha..sma la kita... kalo tngk dpn bkn stkt brkawah.. dh sama naik ngan katak puru dh... heee~~ x pa la.. nk wt cmna.. gunung brapi brkawah ni ja yg ada... @__@

    ReplyDelete
  6. hikhik. tape. bersyukur dengan apa yang ada. alhamdulillah (:

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... amin.... syukur2... mna taw nnty DIA nk bg kta lg cntek ne... hikhik

    ReplyDelete
  8. betul tueh! tapi hawa pun dah cukup comey tahu!

    eh jom pakat join belit pashmina. nanti letak lar kat belog. boleh dewi nak belajar jugak! aummm ^^

    ReplyDelete
  9. tp hawa xdk pashmina lg... x dk koleksi lg... x pnh try pun.. huhu... nnty la haw cri ek... nnty kita belit smpai trcekik taw... hee~~~

    ReplyDelete
  10. sampai tercekik? Haha. dewi pun baru ada dua helai je pashmina. hee. jum wat koleksi jummm. *eksaitedd. muahahaha :D

    ReplyDelete
  11. hahaha.. insyallah.. tp ka... bf hawa x suka hawa pkai shawl sngt... heee~~~ ntah pa2... nk mnyegak kit pun x ley... wweeecckkk !!

    ReplyDelete
  12. aik? tak suka hawa pakai shawl. jeles kot tengok hawa lawa takot ada orang kenyitkenyit mata kat hawa. ekekeke :P

    ReplyDelete
  13. hahah.. ntah plik la dya tuu.. dya lbey suka hawa pkai tudung besa sbb dya kta dya knai hawa dngn pkai tudung besa ja dlu.. hikhik... tp kdg2 hawa pkai gak..hahaah..

    ReplyDelete
  14. ouh patutlah. ada sentimental value rupanya.

    wewittt :D

    ReplyDelete
  15. hahaha... ya la tu... dya x suka hawa siap cntek2 sngt.. hahaha dya kta bkn da spa nk tngk pun.. nk tnjuk kt spa xtaw la...heee ~~~ jelez...

    ReplyDelete
  16. memang kumpem ayat jeles! no doubt. ekeke :P

    ReplyDelete
  17. @amalina : comel ke chomot? ekekeke. TQVM darl! aummm ^^

    ReplyDelete
  18. comelll! cantik aje belit macam ni. :)

    p/s : alhamdulillah, masih bernyawa lagi yerr.. hehe :)

    ReplyDelete
  19. @emydia3

    TQVM sayanggg. eh sogan lar pulak.
    ekeke :P moh ler kita belit samasama ^^


    @nadia fatihah


    comel ke CHOMOT nieyh yang? heee. TQVM sweetie!
    alhamdulillah sempat lagi nak sambut ramadhan (':

    ReplyDelete
  20. @kiera :


    dah trauma ke? zzz (T_T) hee.
    kamo pun cantek juga. meh kita pakat belit pashmina meh :DD

    ReplyDelete
  21. @simplySeoul :

    TQVM darls. kamo pun sama larh! aummm :D

    ReplyDelete

awak penat-penat baca tak nak bagi sepatah dua kata ke? ^__^ *terima kasih*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...